Walter Dijkshoorn (Gouda, 1985) tekent cartoons voor verschillende websites met een christelijk karakter, zoals de website van het Christelijk Informatie Platform. Een overzicht van deze cartoons vind je, behalve op www.walterdijkshoorn.nl, ook op de Facebookpagina's die Walter beheert: Walter Maakt Cartoons en Cartoons By Walter.

In zijn cartoons worden christelijke leringen en gebruiken tegen het licht gehouden; waarom geloven we wat we geloven en waarom doen we wat we doen? Leidt een cartoon tot een levendige discussie, dan is Walter in zijn element, ongeacht wie er volgens hem 'gelijk' heeft of krijgt. Met zijn cartoons beoogt hij de lezer namelijk niet te overtuigen van de juistheid van een bepaald standpunt, maar vooral aan het denken te zetten. Als er dan ook nog iets te lachen valt is dat mooi meegenomen.

Walter is binnen zijn thuisgemeente actief als coördinator van de huisgroepen en hij spreekt met de regelmaat van een kapotte klok in de gezinsdienst. Walter is getrouwd met Sara, heeft met haar een zoon, Dag, en woont met hen in hartje Rotterdam. Walter werkt als jurist in Den Haag.